Jong Ajax verslaat Jong FC Utrecht met 2-1

Jong Ajax heeft vrijdagavond de competitiewedstrijd tegen Jong FC Utrecht met 2-1 gewonnen en blijft hiermee koploper in de Jupiler League.

Al na twee minuten was het raak voor het elftal van Michael Reiziger en was het Siem de Jong die Jong Ajax op voorsprong bracht. De toeschouwers gingen er eens goed voor zitten maar zagen na tien minuten dat FC Utrecht de gelijkmaker scoorde via Sow. De gelijkmaker gaf Jong Utrecht weer wat vertrouwen, terwijl Jong Ajax daarentegen wat slordiger werd, maar echte kansen kwamen er in de eerste helft niet meer. In de tweede helft ging het spel op en neer en lieten beide partijen mooie staaltjes voetbal zien maar het was uiteindelijk Jong Ajax wat aan het langste eind trok. Mateo Cassierra scoorde alweer zijn zevende doelpunt van het seizoen en daarmee bleven de drie punten in Amsterdam.

Opstelling Jong Ajax: Stan van Bladeren, Luis Orejuela, Darren Sidoel, Danhilo Doekhi, Daley Sinkgraven, Azor Matusiwa, Damil Dankerlui, Siem de Jong (80. Zian Flemming), Teun Bijleveld (60. Reda Boultam), Mateo Cassierra, Mees de Wit (90. Robin Schouten)