De Boer hoopt op titel Ten Hag: “Dat wordt weer tijd”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Frank de Boer prijst de keuze van Erik ten Hag om halverwege het seizoen het stokje bij Ajax over te nemen van Marcel Keizer. De Boer weet zelf als geen ander hoe het is om midden in het seizoen in te stappen bij een club.

“Dat is verschrikkelijk lastig, dat heb ik zelf ondervonden met Internazionale in Italië”, vertelt De Boer in De Telegraaf. Ook bij Ajax kwam hij in de winterstop aan het roer, als vervanger van Martin Jol. “Het is even rustig opbouwen, heel veel praten, bezig zijn met video, natuurlijk een paar trainingen en dan moet je er staan. De eerste twee wedstrijden staan voor Ajax gelijk in het teken van resultaat.”

De oud-verdediger van Ajax verwacht niet dat de hand van Ten Hag gelijk duidelijk zichtbaar zal zijn tegen Feyenoord maar dat hij vasthoudt aan de lijn die Keizer had ingezet: “Hij zal natuurlijk zelf moeten ondervinden hoe hij het graag wil zien en misschien zal hij niet heel veel veranderen. Natuurlijk was het van Ajax-kant tegen FC Twente niet goed voor de beker, maar daarvoor pakten ze een aantal goede resultaten. Wie weet borduurt hij daar op voort met wat kleine aanpassingen.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/de-boer-hoopt-op-titel-ten-hag-dat-wordt-weer-tijd/