Ajax Life 15: In de ban van Bandé

Bron: www.ajaxlife.nl

Van een serieuze titelrace is nog steeds geen sprake. Daarom kijken we in onze nieuwste krant maar vast vooruit naar het volgende seizoen. Zo spraken we met winteraankoop Rasmus Kristensen en bezochten Hassane Bandé in de kelder van het Belgisch profvoetbal.

De grote vraag is natuurlijk of Ajax nog een herkansing krijgt na de sportief gezien dramatische vorige speelronde. Het elftal hapert nog immer als het op rendement aankomt. Op onze opiniepagina gaat het echter ook over de vraag of we als supporters niet wat kritischer in de spiegel moeten kijken.

Elders in de krant hebben we aandacht voor Bob Haarms (hij zou komende donderdag 84 zijn geworden), de haat-liefdeverhouding tussen de Ajaxfans en Hakim Ziyech, de transferperikelen omtrent Justin Kluivert en het stroeve spel bij Ajax Vrouwen.

Of Ajax nu goed of slecht presteert, als supportersvereniging proberen we voor onze leden ook altijd toffe dingen te organiseren waarover we kunnen schrijven in jullie krant. Zo vermaakten veel leden zich op De Toekomst tijdens het Ajax Life FIFA-toernooi.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=23571