AFCA Supportersclub: ‘Kunnen niet accepteren dat Veltman wordt uitgefloten’

Bron: ajaxfanzone.nl

Joël Veltman had een zware week achter de rug. De verdediger werd door de kersverse bondscoach Ronald Koeman niet opgenomen voor de voorselectie van Oranje en werd zondag ook nog door Ten Hag uit de basis gehaald voor de wedstrijd tegen sc Heerenveen. Tot overmaat van ramp werd hij bij zijn invalbeurt ook nog eens uitgefloten door een deel van zijn eigen ’fans’. De AFCA Supportersclub baalt van de fluitconcerten.

“We leven in een vrij land met een vrijheid van meningsuiting, waarin iedereen moet kunnen zeggen wat-ie vindt. Wat we echter niet kunnen accepteren, is dat Joël Veltman wordt uitgefloten”, zo schrijft de onafhankelijke supportersclub op de eigen website. “Dit is een jongen uit de eigen Ajax-kweek die nooit een onvertogen woord over de club of de supporters heeft gezegd. Je kunt een mening hebben over zijn voetbalkwaliteiten, maar die veranderen niet door hem uit te fluiten.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2018/03/13/afca-supportersclub-kunnen-niet-accepteren-dat-veltman-wordt-uitgefloten/

Gegevens