Bergkamp nog steeds in dienst en wacht op stap Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Dennis Bergkamp werd in december op non-actief gesteld door Ajax en is dus nog gewoon in dienst van de club. Bergkamp krijgt maandelijks 25.000 euro op zijn rekening bijgeschreven en acht het verstandig om zich rustig te houden in deze fase van de competitie.

Direct nadat Keizer en zijn assistenten na de bekeruitschakeling bij FC Twente de wacht werd aangezegd, tekende Bergkamp via zijn advocaat Harro Knijff bezwaar aan tegen het op non-actief stellen en het voorgenomen ontslag. Sindsdien heeft Bergkamp noch zijn advocaat niets vanuit de Arena of de Toekomst vernomen. ‘Het is stil aan de zijde van Ajax’, bevestigt Knijff desgevraagd.

‘Het is voor Ajax moeilijk om netjes afscheid te nemen van een icoon en daarom zal een arbitragezaak oplossing moeten brengen in deze zaak. Dennis heeft een contract voor onbepaalde tijd en dat loopt gewoon door. Je zou denken dat Ajax met een oplossing komt maar voorlopig is het stil. Dennis zou kunnen arbitreren en ’recht op arbeid’ proberen af te dwingen. Maar om dat in deze fase van de competitie af te dwingen, acht hij niet verstandig’, aldus Knijff.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2018/04/05/bergkamp-nog-steeds-in-dienst-en-wacht-op-stap-ajax/

Gegevens