Brands (PSV) vertelt over zijn andere kijk op geld dan Ajax

Bron: www.ajaxlife.nl

Het verschil is niet alleen dat PSV zondag beter zijn best deed. © Pro Shots

Het is Ajax ondanks een eigen vermogen van 175 miljoen euro niet gelukt om kampioen te worden. De rijkste club gaat er meestal met de schaal vandoor, maar het lukt Ajax al vier seizoenen op rij niet. Dan wordt het interessant om te kijken hoe PSV het flikt.

Helaas vinden we die interessante teksten terug in de kampioensspecial van PSV, die Voetbal International in elkaar timmerde. De lampenclub won zondag in een direct gevecht met 3-0 van Ajax en is al niet meer te achterhalen.

PSV won 26 van de 31 wedstrijden die het tot dusver speelde en verzamelde daarin tien punten meer. Dit zijn prachtige cijfers, waar Ajax niet tegen weet op te boksen. Het is tijd om ons licht op te steken en in ieder geval oog te hebben voor het werk van Marcel Brands.

Technisch manager Brands begint ieder seizoen met een tekort van enkele miljoenen, waardoor het noodzakelijk is om spelers te verkopen. Zonder de verkoop van spelers maakt Ajax trouwens net zo goed verlies, dus daarin zit het grote verschil ‘m niet eens.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=23887

Gegevens