'Persoonlijk akkoord Ajax met Magallan'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Boca Juniors-verdediger Lisandro Magallan (24), zo meldt De Telegraaf. Het is de bedoeling dat Ajax aan het einde van deze week of begin volgende week de volgende aankoop presenteert, maar daarvoor moet het nog wel overeenstemming zien te bereiken met Magallans huidige club Boca Juniors.

Magallan, die dit seizoen kampioen werd van Argentinië, speelt vannacht (02.45 uur Nederlandse tijd) nog in het toernooi om de Copa Libertadores tegen Allianz Lima. Ajax hoopt dat de 1.85 meter lange verdediger na het duel al in het vliegtuig naar Amsterdam stapt.

De verwachting is dat Ajax en Boca Juniors met elkaar akkoord gaan over een transfersom van rond de 8,5 miljoen euro. Zelf stemde Overmars al in met de voorwaarden van Magallan voor een contract voor vijf seizoenen. Ajax wil dat Magallan in het nieuwe seizoen het hart van de defensie gaat vormen met Matthijs de Ligt.

 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/112833/persoonlijk-akkoord-ajax-met-magallan

Gegevens

Spelers: Marc Overmars
Onderwerpen: Kampioen, Transfers
Clubs: AFC Ajax