Van der Vaart: ‘Ik kan de bal nog altijd op een stropdassie leggen, ook bij Ajax’

Bron: ajaxfanzone.nl

Rafael van der Vaart vertrekt deze zomer bij zijn huidige werkgever FC Midtjylland maar een definitief afscheid nemen van de voetbalvelden is voor de oud-Ajacied nog geen optie, zo laat Van der Vaart weten in gesprek met Voetbal International. Een terugkeer naar de Eredivisie zit er volgens Raffie niet in, al sluit hij ook niks uit.

‘Kijk het is heel simpel want als ik alle wedstrijden bij FC Midtjylland had gespeeld dan had ik rustig durven zeggen dat Ajax mij terug had kunnen halen. Nu begrijp ik best dat de mensen wat sceptisch zijn maar aan de andere kant kan ik nog best wel belangrijk zijn. Ik word een dagje ouder dus dan moet je nadenken over een andere rol want ik weet ook wel dat ik niet iedere wedstrijd negentig minuten kan spelen. Maar dat betekent niet dat ik geen uurtje gas kan geven of dat ik de bal niet meer op het stropdassie kan leggen. We zullen zien wat de toekomst nog gaat brengen’, aldus Van der Vaart.

Bron: VI

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2018/06/27/van-der-vaart-ik-kan-de-bal-nog-altijd-op-een-stropdassie-leggen-ook-bij-ajax/