Ajax speelt tweede oefenduel gelijk tegen Steaua Boekarest (Incl foto’s)

Ajax heeft zaterdag het tweede oefenduel ook niet in winst weten om te zetten. Nadat eerder op de dag de reserves verloren van FC Nordsjaelland kwamen om 19:00 uur meer spelers van de A-selectie in actie.

Na zes minuten schoot Tanase de ploeg uit Boekarest op voorsprong maar binnen het half uur stond de gelijkmaker op het bord. Carel Eiting werd door David Neres aangespeeld, bleef in een vol strafschopgebied knap op de been en verschafte zich ruimte om de trekker over te halen: 1-1. Na de rust bracht trainer Ten Hag wat verse krachten in de ploeg waaronder Ryan Gravenberch, Sebastian Pasquali, Dennis Johnsen en Victor Jensen. Echter aan de stand veranderde dat niks en eindigde de wedstrijd uiteindelijk in 1-1.

Opstelling Ajax: Onana, Kristensen (61. Pasquali), De Ligt, Schuurs, Wöber, Eiting, Mazraoui (58. Gravenberch), Labyad (77. Jensen), Neres, Huntelaar, Lang (64. Johnsen)