Samenvatting Walsall FC - Ajax reserves

Bron: www.ajaxlife.nl

De reserves van Ajax, met Kasper Dolberg en Zakaria Labyad, speelden donderdagavond een oefenduel met Walsall FC. Er waren heus kansen, maar de wedstrijd ging met 2-0 verloren. Een samenvatting!

Had Ajax dit oefenduel moeten verliezen? Mwoah, het had best anders kunnen lopen. Siem de Jong trof vanuit een vrije trap de lat in de eerste helft. In de tweede helft zou de bal nog eens uiteenspatten op de lat. Jongeling Jurgen Ekkelenkamp verschafte zich via een fraaie schijnbeweging ruimte voor een vlammend schot. De pegel ging met hoge snelheid richting onderkant lat en stuiterde zo terug het veld in.

In de tweede helft kwam Kaj Sierhuis binnen de lijnen en de spits had met wat mazzel ook zomaar twee keer kunnen scoren. Het gebeurde allemaal niet, waar Andy Cook namens Walsall FC wel tweemaal trefzeker was. Bij de reserves speelde Zakaria Labyad mee. De reden hiervoor is dat de aanwinst nog een Europese schorsing moet uitzitten, opgelopen in zijn FC Utrecht tijd. Hij kan dus sowieso niet meedoen als Sturm Graz woensdag naar de Arena komt.

Afijn, check de samenvatting hierboven en oordeel zelf over wat je ziet!

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=24390