Aanvoerder De Ligt leidt zijn ploeg naar kampioenenbal

Bron: www.ajaxlife.nl

Het is feest! Ajax heeft zich na vier seizoenen geplaatst voor de Champions League en dat is reden voor het feestje. Er is vanmorgen geen Ajacied niet vrolijk wakker geworden en het feestje gaat nu verder met nagenieten. En nagenieten doe je uitstekend bij het bekijken van onze wallpaper.

Het voelt ergens een beetje raar om te juichen zonder dat je hebt gewonnen en zelfs een wallpaper te maken, maar het verschil met Dinamo Kiev werd uiteraard in eigen huis al gemaakt. Ajax won in de Johan Cruijff Arena met 3-1 en die voorsprong kwam in de return niet meer in gevaar.

Het kwam neer op aftellen en naar de klok kijken, in de hoop dat het laatste fluitsignaal weer een beetje dichterbij was. Het ging langzaam, het duurde lang. Vooral de tweede helft. En ondertussen bleef Ajax maar kansen missen. Ken je de voetbalwet...?

Gelukkig ging die niet op, Ajax hield de nul en alles kwam goed! Toen was het echt tijd voor feest en ondanks wat beperkingen was de blijdschap er niet minder om. Kijk eens naar dat koppie van Matthijs de Ligt! Het moge duidelijk zijn waarom onze keuze is gevallen op deze wallpaper!

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=24685

Gegevens

Spelers: Johan Cruijff
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff