Jong Ajax deelt de punten met FC Den Bosch

Jong Ajax en FC Den Bosch hebben vrijdagavond de punten gedeeld door met 1-1 gelijk te spelen. De Brabantse club kwam al vroeg op voorsprong, maar de beloften van Ajax knokten zich terug in de wedstrijd. Tot een overwinning kwam het uiteindelijk niet meer, ondanks het feit dat Den Bosch de gehele tweede helft met tien man speelde.

FT | FC Den Bosch - Jong Ajax (1-1)De wedstrijd begon uiterst negatief voor Jong Ajax. Al na zes minuten was het Stefano Beltrame die na verdedigend geklungel de 1-0 binnen kon werken. Om het nog erger te maken moest tijdens dezelfde minuut Noa Lang geblesseerd het veld verlaten. Hij kon niet verder vanwege een knieblessure. Na bijna twintig minuten kwam de eerste kans voor de Amsterdammers via Kaj Sierhuis. De spits echter, mikte voorlangs. Ook vlak voor rust was het Sierhuis die nog een kans kreeg namens Jong Ajax, maar hij kopte langs de verkeerde kant van de paal. Op het allerlaatste moment kreeg FC Den Bosch nog een rode kaart getoond.