Don Balon: ‘Real Madrid maakt 80 miljoen vrij voor De Jong’

Bron: ajaxfanzone.nl

Het is algemeen bekend dat Frenkie de Jong nadrukkelijk in de belangstelling staat van meerdere Europese clubs, maar dit seizoen nog gewoon bij Ajax speelt. Met name FC Barcelona heeft de laatste maanden een hotline met Marc Overmars maar de Catalaanse club zou weleens afgetroefd kunnen worden door de grootste concurrent, zo weet het medium Don Balon te melden.

Real Madrid heeft namelijk groen licht gegeven om De Jong komende zomer als nieuwe aanwinst te presenteren. Voorzitter Florentino Pérez heeft al eerder laten weten dat hij De Jong in de komende winterse transferperiode naar Madrid wil halen, maar daar heeft Marc Overmars inmiddels een stokje voor gestoken. Echter laat het medium weten dat Madrid inmiddels 80 miljoen heeft vrijgemaakt om De Jong komende zomer naar Estadio Santiago Bernabéu te halen. Hiermee zal het transferrecord van de Eredivisie compleet aan diggelen worden geslagen. Tot nu toe is Davinson Sanchez met 42 miljoen nog de duurste speler.

Bron: Don Balon

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2018/09/20/don-balon-real-madrid-maakt-80-miljoen-vrij-voor-de-jong/

Gegevens