Ajax O19 speelt in laatste minuut gelijk tegen Bayern

Ajax O19 heeft met 2-2 gelijkgespeeld in München. De Amsterdammers zullen tevreden zijn met het punt gezien de kansen verhouding.

Geweldige start

Ajax begon geweldig aan de wedstrijd. Binnen twee minuten zette Noa Lang Ajax op voorsprong na een mooie aanval via Mitchel Bakker, Brian Brobbey en Victor Jensen. Ajax domineerde en combineerde een paar keer goed op de helft van Bayern, maar echte kansen leverde het niet op. Na zo’n tien minuten kwam de thuisploeg steeds beter in de wedstrijd. Het kreeg grote kansen om de gelijkmaker te scoren: een vrije trap werd bovenop de lat gekruld en El Maach moest een paar keer reddend optreden. Het lukte Ajax om onder de druk uit te komen en er kwam meer rust in het spel van de Amsterdammers, maar alweer leverde het eigenlijk geen echte kansen op.