Nederlaag voor Jong Ajax in Volendam

De Amsterdamse beloften speelden vrijdagavond de uitwedstrijd bij FC Volendam. Na een 2-0 achterstand, vochten de Amsterdammers zich terug in de wedstrijd, maar uiteindelijk kon de gelijkmaker net niet worden gemaakt. De wedstrijd eindigde in 3-1.

Penalty VolendamNa een vrij rustig begin, kreeg Volendam in de vijfentwintigste minuut een van haar eerste kansen. Met een ruim overtal kwamen zij richting het doel van Kotarski. Het duurde echter vrij lang, waardoor Jong Ajax verdedigend orde op zaken kon stellen. Bakker vloerde echter kort daarna zijn tegenstander en scheidsrechter Bijl wees naar de stip. Doelman Kotarski zat nog wel in de goede hoek, maar kwam te laat om de bal te keren.

De tweede helft begon slecht voor Jong Ajax. Doelman Kortarski leverde de bal simpel in. Hij kon het in eerste instantie zelf nog herstellen door naar de bal te glijden, maar even later was het alsnog raak. Vervolgens kreeg Jong Ajax het lastig en domineerde FC Volendam.