Ajax vecht zich terug en verslaat São Paulo

Ajax heeft de voorbereiding op de tweede seizoenshelft afgesloten met een 2-4 overwinning op São Paulo. De opponent ging met een voorsprong de rust in, maar via vier doelpunten in de tweede helft werd de Florida Cup positief afgesloten.

Het begin van de wedstrijd was meteen veelbelovend. Ajax werd gevaarlijk via Hakim Ziyech, die de bal vanaf rechts voor slingerde, maar voor het doel kwamen Kasper Dolberg en Donny van de Beek net tekort. Hierna was het ook São Paulo dat zich even liet gelden met twee pogingen, maar echt gevaar leverde dat nog niet op. In het vervolg van de eerste helft was het saai. Er gebeurde weinig en de opponent speelde het vriendschappelijk duel niet altijd op een even vriendschappelijke manier.