Remise Jong Ajax in knotsgek duel tegen FC Dordrecht

Jong Ajax heeft vrijdagavond met 3-3 gelijkgespeeld in en tegen Dordrecht. Het team van trainer Michael Reiziger kwam voor rust op een 1-3 voorsprong, maar verspeelde deze knullig in het tweede bedrijf. Danilo (2x) en Kühn scoorden namens de Amsterdammers.

Jong Ajax heeft wedstrijd in handen

Jong Ajax ging voortvarend van start met direct de eerste kans van de wedstrijd voor Jensen. De middenvelder kwam op de rand van de zestien vrij en kon de bal zo in de hoek plaatsen. Dordrecht-keeper Janssen hield de bal echter tegen. Lang hoefde Jong Ajax niet te wachten tot het doelpunt wél viel, want al in de zesde minuut was het raak. Na opnieuw een puike aanval van de Amsterdammers kwam de bal voor de voeten van Jong Ajax-spits Danilo. Het talent zag zijn schot dermate geblokt worden dat deze met een boog over Janssen het doel in verdween: 0-1.