Duitsland steelt zege ondanks comeback Oranje

Oranje heeft zondagavond een 2-3 nederlaag geleden tegen Duitsland. Na een matige helft knokte de Nederlanders zich na rust terug tot een gelijke stand, mede door een goal van Matthijs de Ligt, maar in de slotfase stal de Duitse opponent de zege.

De wedstrijd begon met een storm van de Duitsers. Serge Gnabry werd al snel gevaarlijk voor het doel van Oranje, maar Jasper Cillessen was scherp. Na de eerste paar minuten knokte Nederland zich enigszins terug in de wedstrijd. Met hoge druk veroverde de ploeg van Ronald Koeman de bal geregeld, maar was het hem vaak ook al snel weer kwijt. Op dat moment profiteerde Duitsland aan de andere kant van het veld. Nico Schulz gaf een voorzet vanaf links en door wegglijden van De Ligt kon Leroy Sané afronden.