‘Tagliafico wijst contractverlenging af en wil volgende stap maken’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft Nico Tagliafico een aanbod gedaan om zijn contract in Amsterdam te verlengen maar dat is door de speler en zijn zaakwaarnemer afgewezen, zo citeert het Zuid-Amerikaanse medium Muy Independiente. Tagliafico zou toe zijn aan een nieuwe stap in zijn loopbaan. Onder meer Arsenal, Atlético Madrid en zelfs FC Barcelona worden aan de Ajacied gelinkt.

‘We hebben een aanbod van Ajax voor contractverlenging afgewezen. Nico denkt dat het tijd is om een stap te zetten’, zo laat zaakwaarnemer Ricardo Schlieper weten op Twitter. Tagliafico kwam eind 2017 voor vier miljoen over van Independiente en werkte zich gelijk op tot basisspeler. Marc Overmars zal dan ook een flinke transfersom om de nek van de Argentijn hangen, aangezien bij het contracteren van Tagliafico is afgesproken dat er bij een nieuwe transfer zo’n vijftien procent van het bedrag boven de vijf miljoen euro doorgeschoven moet worden naar Independiente. Tagliafico staat overigens nog tot medio 2022 onder contract bij Ajax.

Bron: Twitter

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/03/28/tagliafico-wijst-contractverlenging-af-en-wil-volgende-stap-maken/

Gegevens