Lang zet handtekening onder contract tot 2021

Bron: www.ajaxshowtime.com

Naast Dani de Wit heeft ook Noa Lang een nieuw contract getekend bij Ajax. Op de site van Ajax wordt gemeld dat ook Lang zich tot medio 2021 aan de Amsterdamse club verbindt. Zijn contract liep tot het einde van dit seizoen en blijft zodoende twee seizoenen langer.

Lang moest even wachten op zijn kans bij het eerste, maar pakte deze met beide handen aan op het moment dat het moest. In zijn debuut in de Eredivisie tegen PEC Zwolle in de Johan Cruijff ArenA was de middenvelder gelijk belangrijk. Kort na zijn invalbeurt gaf de creatieveling de assist op de winnende goal, die vlak voor tijd viel.

In het nieuwe contract van Lang is ook nog een optie voor een extra jaar opgenomen. Tot het einde van dit seizoen blijft de middenvelder waarschijnlijk pendelen tussen het eerste en Jong Ajax. Afgelopen weekend zat Lang nog op de bank tegen PSV. Of de rechtspoot er ook tegen FC Emmen bij is, is nog onbekend.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/121001/lang-zet-handtekening-onder-contract-tot-2021

Gegevens