Dé zomerse stadionlook: Fred Perry polo’s!

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Met een poloshirt van Fred Perry schreeuw je Ajax dit seizoen in stijl naar de titel. De Fred Perry polo´s zijn al jarenlang mateloos populair in het voetbal, zowel bij spelers als bij de supporters. Het merk is opgericht door oud-voetballer Tibby Wegner en drievoudig Wimbledon kampioen Fred Perry, wat het sportieve uiterlijk van het merk verklaart.

Dat mode en voetbal goed samen gaan is wel te zien aan jongens als Demy de Zeeuw en Gregory van der Wiel. Maar ook in de huidige selectie met jongens als Daley Blind, Hakim Ziyech en Daley Sinkgraven is mode een hot item in de voetbalwereld. De combinatie tussen stoer, sportief en strak is een voltreffer en dat is precies waar Fred Perry voor gaat.

De polo’s van Fred Perry vallen onder de tijdloze streetstyle trend en mogen niet ontbreken in jouw kledingcollectie. De slim-fit pasvorm die perfect aansluitend om het lichaam valt zorgt er samen met het logo op de borst en de sportieve strepen voor dat Fred Perry polo’s een lust voor het oog zijn. Net als het voetbal van Ajax dit seizoen!

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/de-zomerse-stadionlook-fred-perry-polos/