‘Hij kan dé verrassing van de transferzomer bij Ajax worden’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na het succesvolle seizoen wordt er bij Ajax rekening gehouden met het vertrek van een flink aantal dragende spelers. Hierdoor zijn de Amsterdammers al druk bezig met de zoektocht naar potentiële vervangers, waarbij hoog wordt ingezet. Het zou echter zomaar kunnen dat Ajax de grootste verrassing van de transferzomer al binnen de gelederen heeft: Hakim Ziyech.

In de podcast van Sky Sports spreekt De Telegraaf-journalist Marcel van der Kraan van een ‘cruciale zomer’ voor de Marokkaanse spelmaker, die de interesse geniet van diverse clubs. “Dit is een interessante kwestie. Het wordt een cruciale zomer voor Hakim Ziyech. Zijn zaakwaarnemer sprak vorig jaar met meerdere clubs. Het ging niet door, het had allemaal met geld te maken”, aldus Van der Kraan.

Het afgelopen seizoen was hij nóg briljanter. Hij was het creatieve brein, hart en ziel van Ajax”, vervolgt Van der Kraan. “Hij heeft zoveel bijgedragen aan het succes in de Champions League. Het heeft hem laten beseffen dat áls hij vertrekt, hij naar een voetballende club wil.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/de-verrassing-van-de-transferzomer-bij-ajax/