AC Milan doet bod van twintig miljoen euro op ex-Ajacied Dijks’

Bron: ajaxfanzone.nl

Mitchell Dijks gaat Bologna mogelijk na een seizoen alweer verlaten. De 26-jarige linksback heeft zich volgens De Telegraaf in de kijker gespeeld bij meerdere clubs uit de Serie A. AC Milan zou zelfs al een bod van rond de twintig miljoen euro hebben uitgebracht op de ex-Ajacied. De krant schrijft dat er woensdag een spoedberaad plaatsvindt bij de Italiaanse club, waarbij ook zaakwaarnemer Dick van Burik aanwezig is.

De sympathieke Dijks maakte een jaar geleden transfervrij de overstap van Ajax naar Bologna en heeft zich uitstekend aangepast aan het spel in de Serie A. De aanvallend ingestelde vleugelverdediger heeft zich het afgelopen seizoen in de basis gespeeld in de ploeg van trainer Sinisa Mihajlovic en kwam in de competitie 25 keer in actie. Door zijn goede spel is de Nederlander op het wensenlijstje van verschillende Italiaanse clubs verschenen. Zijn contract in Bologna loopt nog door tot medio 2023.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/07/03/ac-milan-doet-bod-van-twintig-miljoen-euro-op-ex-ajacied-dijks/