Slordig Ajax speelt gelijk na rode kaart Mazraoui

Ajax is dinsdagavond tegen APOEL Nicosia niet verder gekomen dan een 0-0 gelijkspel. In een wedstrijd vol met gele kaarten en andere slordigheden lieten de Ajacieden zich niet van hun beste kant zien. Noussair Mazraoui werd na tachtig minuten met rood van het veld gestuurd, nadat hij eerder al geel kreeg.

De wedstrijd moest aardig op gang komen. De thuisploeg speelde verdedigend en liet het initiatief vooral over aan Ajax, dat ook veel sterker was. De Ajacieden zorgden voortdurend voor gevaar voor het Cypriotische goal, maar gescoord werd er in de eerste 25 minuten niet. Wel pakten drie Ajacieden al snel onnodige gele kaart. Joël Veltman en Noussair Mazraoui stopten op onreglementaire wijze een tweetal uitbraken van APOEL Nicosia, terwijl Razvan Marin zijn eigen balverlies te graag ongedaan wilde maken door de tegenstander te tackelen.