Dolberg miste vertrouwen bij Ajax: ‘Toen drong het tot me door’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Kasper Dolberg leek in de eerste weken van het nieuwe seizoen het vertrouwen te krijgen van trainer Erik ten Hag, maar nadat de spits toch weer zijn basisplek kwijtraakte besloot hij vorige week naar de Franse club OGC Nice te verkassen. In gesprek met Midtjyllands Avis laat Dolberg weten dat hij geen vertrouwen meer in zijn functioneren voelde bij Ajax.

“Als je niet speelt, ga je nadenken over iets nieuws. Maar er is nog een groot verschil tussen het denken en beslissen”, aldus de 22-jarige Deen. “Voordat ik op vakantie ging, had ik een gesprek met de leiding van Ajax. Ik had het gevoel dat we een goed gesprek hadden gevoerd. We waren het allemaal erover eens dat ik zou blijven. Ze overtuigden mij dat dit het juiste was voor mij.”

Dit veranderde na zijn zomervakantie echter snel. “De belangrijkste reden was dat Ajax verlengde met enkele spelers van wie ze hadden verwacht dat ze zouden weggaan”, vervolgt Dolberg. “Uiteindelijk was het een mix van onderbuikgevoelens en de gesprekken die ik met de club heb gevoerd.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/dolberg-miste-vertrouwen-bij-ajax/

Gegevens