Regeer gevierde man bij winnend Ajax O19, ook O15 zegeviert

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax O19 en Ajax O15 hebben een goede zaterdagmiddag achter de rug. Beide jeugdteams hebben hun wedstrijden weten te winnen. Ajax O19 was met 3-1 te sterk voor FC Twente, terwijl Ajax O15 met 5-1 van FC Utrecht heeft gewonnen. 

Het duel van Ajax O19 was de eerste wedstrijd sinds de terugkomst van de spelers die actief waren op het jeugd-WK in Brazilië. Niet iedereen die daar actief was speelde overigens. Zo trainden Anass Salah-Eddine en Naci Ünüvar apart en was Kenneth Taylor vrijdagavond al mee met Jong Ajax. Sontje Hansen, Youri Regeer, Steven van der Sloot, Calvin Raatsie en Devyne Rensch waren wel inzetbaar.

Aan de kant van Ajax was Regeer de gevierde man. De jeugdinternational scoorde twee keer, waarvan één uit een vrije trap. Tunuhan Tasci was de andere Ajacied die het Twentse doel wist te passeren. Daan Rots scoorde op zijn beurt de tegentreffer, maar dat bleek niet genoeg voor FC Twente. Ajax O19 was te sterk en uitte dat in een 3-1 zege.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/127242/regeer-gevierde-man-bij-winnend-ajax-o19-ook-o15-zegeviert