Ten Hag: 'Dit is een mooi meetmoment'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Erik ten Hag heeft voorafgaand aan Telstar - Ajax zijn keuzes wat betreft de opstelling toegelicht bij FOX Sports. De trainer kiest onder meer voor de talenten Jurgen Ekkelenkamp en Ryan Gravenberch op het middenveld in de wedstrijd in het kader van de KNVB Beker. 

Ajax is niet echt in vorm na drie verloren duels op rij. 'We hebben een zware week gehad, dat is duidelijk. Maar we hebben nooit veel tijd, dus ga je snel verder met de blik op de volgende wedstrijd', antwoordt Ten Hag op de vraag hoe het gaat. 'We gaan vandaag geen problemen oplossen. Het is pleisters plakken momenteel. We moeten wel winnen, daar gaat het om. Gelukkig hebben we nog steeds spelers op het veld staan die een wedstrijd kunnen winnen.'

Nicolás Tagliafico en Hakim Ziyech krijgen rust en zijn zodoende niet van de partij. 'Zij zijn gewoon niet fit, dat waren ze zondag ook niet. Toen hebben we het risico genomen, maar vandaag niet. We moeten ze fit krijgen voor zondag. Spijt van die beslissing heb ik niet. Zij brengen meer dan anderen en het was ook een verantwoord risico', luidt de uitleg van Ten Hag.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/127892/ten-hag-dit-is-een-mooi-meetmoment

Gegevens