Ajax O15 hard onderuit op bezoek bij PSV

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit is het livetopic voor de jeugdwedstrijden van Ajax van zaterdag 8 februari. Om 11.00 uur gaat Ajax O15 op bezoek bij PSV O15, terwijl Ajax O19 om 14.30 uur aantreedt tegen sc Heerenveen O19. Ajax O16 en O17 zijn vrij. Volg het hier en praat mee!

FT | PSV O15 - Ajax O15 (4-1)

Ajax O15 heeft op bezoek bij de leeftijdsgenoten van PSV een harde nederlaag geleden. Op De Herdgang wonnen de Eindhovense talenten met 4-1 van het elftal van trainer Robin Veldman. De Amsterdammers staan zodoende in de kampioenscompetitie na twee wedstrijden pas op één punt.

PSV begon direct fel aan de wedstrijd, zette hoge druk en gaf Ajax geen ruimte. Aan de andere kant was Ajax vooral in de duels wat 'lafjes'. Toch was de eerste grote kans van de wedstrijd voor de bezoekers. Na een mooie actie van Mohamed Hamouchi zag Noah Gesser zijn kopbal gekeerd worden. Een mooie no-look steekbal van David Kalokoh zorgde ervoor dat Gesser alleen voor de PSV-keeper kwam te staan, maar hij benutte de kans niet. Even later was het PSV dat op voorsprong kwam toen Tim van den Heuvel - die plots alleen voor Ajax-keeper Roy Steur opdook - kon scoren.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/129019/ajax-o15-hard-onderuit-op-bezoek-bij-psv

Gegevens