Jong Ajax verspeelt voorsprong en verliest van Jong AZ

Jong Ajax heeft zaterdagochtend een oefenduel met Jong AZ met 2-3 verloren. De Amsterdammers stonden eerder in de wedstrijd nog met 2-0 voor, maar gaven deze comfortabele voorsprong dus weg.

Na een halfuur spelen opende Sontje Hansen de score. De talentvolle aanvaller was vlak na rust ook trefzeker door een strafschop te benutten. Het elftal van Mitchell van der Gaag stond met minder dan een kwartier te spelen nog altijd met 2-0 voor toen Iman Griffith namens de Alkmaarders de spanning in de wedstrijd terugbracht.

AZ rook haar kans en via Fedde Jong kwam het vijf minuten voor tijd op gelijke hoogte. Diep in de blessuretijd pakten de Alkmaarders zelfs de overwinning op Sportpark de Toekomst. Emir Biberoglu zorgde voor de 2-3 en daarmee voor de winnende AZ-treffer.