Ajax wint opnieuw in eigen huis

Ajax speelde vandaag opnieuw een oefenwedstrijd met, grotendeels, de basisspelers. Donny van de Beek zat niet bij de selectie door een aankomende transfer. Ook Labyad speelde niet. De ploeg van Erik ten Hag wist opnieuw te winnen. De wedstrijd tegen Frankfurt eindigte met een 2-1 stand. Na een overwinning tegen Hertha afgelopen dinsdag, controleerde de Amsterdammers vandaag opnieuw het spel.

Ajax begint sterk aan de wedstrijd en na drie minuten ligt de bal al in het net. Quincy Promes kan afronden na een prachtige aanval. Het zat de nummer 11 van Ajax de rest van de wedstrijd niet mee, want hij raakte voor rust nog de paal én de lat. De thuisploeg moet genoegen nemen met een 1-0 ruststand, terwijl er genoeg kansen waren op meer goals.