Live Ajax – Heerenveen: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt zondag de thuiswedstrijd tegen Heerenveen. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

KarakteristiekenAjax – Heerenveen staat voor de 28ste keer op het programma en daarvan bleven 21 keer de drie punten in Amsterdam. Vorig seizoen eindigde de wedstrijd in een 4-1 overwinning voor Ajax door doelpunten van Tadic, Tagliafico (2x) en Schuurs.

Kuipers aangesteld als arbiterBjörn Kuipers is door de KNVB aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd. Kuipers zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Zeinstra en Van Roekel. De Graaf is vierde official terwijl Dieperink vanuit Zeist zal fungeren als VAR. Ajax – Heerenveen begint zondag om 14:30 uur.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2020/10/17/live-ajax-heerenveen-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-twitter-account-en-win/

Gegevens