Branie: Liever Ajax' wit-rood-wit dan Oranje

Bron: www.ajaxshowtime.com

De interlandperiode is in volle gang en eenieder verheugt zich op het moment waarop Ajax weer in actie zal komen. Toch is er ook tijdens de wedstrijden van de nationale teams genoeg te genieten voor Ajacieden. In een nieuwe aflevering van de podcast Branie gaan presentator Ronald Ockhuysen (hoofdredacteur Het Parool), Menno Pot (journalist en schrijver) en onze adjunct-hoofdredacteur Jesse ter Haar in gesprek over de gang van zaken bij Ajax.

Tijdens iedere interlandperiode komen er weer veel Ajacieden in actie en dat is deze week niet anders. Met name voor Davy Klaassen en Ryan Gravenberch is het een bijzondere periode, want zij maakten hun rentree en debuut in de selectie van Oranje. Verder kreeg Dusan Tadić een domper te verwerken. De Serviër liep kwalificatie voor het EK mis. Voor de Ajacied een teleurstelling, maar voor de club Ajax wellicht een opsteker.

Branie, de podcast van Het Parool en Ajax Showtime, is vanaf dit seizoen iedere maandagavond te beluisteren. Verschillende insiders bespreken in Branie wekelijks het laatste nieuws omtrent Ajax, Jong Ajax en de Ajax-jeugd. De negende aflevering is nu te beluisteren.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/135746/branie-liever-ajax-wit-rood-wit-dan-oranje

Gegevens