Branie: Is het wel goed als Tagliafico langer blijft?

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax is weer in volle gang en dus Branie ook. In een nieuwe aflevering van de podcast van Ajax Showtime en Het Parool kijken Ronald Ockhuysen, Jaap de Groot en ondergetekende terug op de hervatting van de competitie tegen Heracles. Wederom was er weinig weerstand in de Eredivisie. 

Zondag begon het overvolle programma van het derde blok, met wedstrijden in de competitie, de beker en de Champions League. Hadden de Godenzonen niet een 'bye' verdiend in de KNVB Beker en is het wel goed als Nicolás Tagliafico bijtekent? En wat te denken van alle (kleine) blessures in de selectie. Hoe goed is Ajax zonder Davy Klaassen en Antony in de gelederen?

Branie, de podcast van Het Parool en Ajax Showtime, is vanaf dit seizoen iedere maandagavond te beluisteren. Verschillende insiders bespreken in Branie wekelijks het laatste nieuws omtrent Ajax, Jong Ajax en de Ajax-jeugd. De tiende aflevering van dit seizoen is nu te beluisteren.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/135923/branie-is-het-wel-goed-als-tagliafico-langer-blijft