RKC komt met positieve update over doelman Vaessen; Lijn van herstel zet door

Bron: ajaxfanzone.nl

RKC heeft zondagmiddag een update gegeven over Etienne Vaessen. De doelman kwam zaterdagavond in het duel met Ajax ongelukkig en hard in botsing met Brian Brobbey en werd op het veld direct gereanimeerd. RKC komt deze zondagmiddag met prettig nieuws:  De keeper maakt het naar omstandigheden goed en heeft een goede nacht gekend.

“In navolging van onze update zaterdagavond kunnen wij melden dat onze doelman Etienne Vaessen een goede nacht heeft doorgemaakt en zijn lijn van herstel heeft doorgezet”, aldus RKC in een statement. “Voor Etienne is het voor nu belangrijk de komende uren en dagen in alle rust te kunnen herstellen. Wij willen dan ook vragen om hem en zijn gezin hiervoor de tijd en rust te gunnen. Namens iedereen binnen RKC Waalwijk wensen wij Etienne, en alle mensen om hem heen, heel veel sterkte toe. We hopen hem snel weer te zien op de club”

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2023/10/01/rkc-komt-met-positieve-update-over-doelman-vaessen-lijn-van-herstel-zet-door/

Gegevens