Jong Ajax speelt weer gelijk na late penalty

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jong Ajax heeft maandag een overwinning in de slotfase uit handen gegeven. De beloften leken op De Toekomst een kleine overwinning te boeken op FC Eindhoven, maar zagen de Brabanders middels een late penalty langszij komen. Door het gelijkspel blijven de Amsterdammers op plaats elf staan in de Keuken Kampioen Divisie.

Na drie keer puntenverlies op rij was de honger naar een overwinning extra groot. Trainer Mitchell van der Gaag kon alleen geen gebruik maken van belangrijke krachten als Brian Brobbey en Jurriën Timber, die met het oog op Atalanta-thuis ontbraken bij de beloften. Dit betekende wel dat er in de selectie plaats was voor de talenten Youri Baas, Eskild Dall en Kristian Hlynsson, die alle drie nog niet eerder minuten maakten.

De eerste kansen van de wedstrijd waren maandag voor de bezoekers. Ze raakten onder meer de lat boven Scherpen, die zelf ook nog een aantal reddingen moest verrichten. Dit deed de goalie scherp. Een ander moment had Scherpen het geluk dat de scheidsrechter niet floot voor een penalty, na een dubieuze, late actie van de keeper. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/136297/jong-ajax-speelt-weer-gelijk-na-late-penalty