Ajax wacht roerig weekje

Bron: www.ajax1.nl

In de crisis, waarin Ajax verkeert, zijn de spelers en trainers gebaat bij rust. De kans dat die er ook daadwerkelijk komt, is klein, omdat de Amsterdammers een roerig weekje tegemoet lijken te gaan.

De Ajacieden spelen overmorgen in Italië tegen AC Milan, moeten overwintering in de Europa League veiligstellen, maar in elk geval voorkomen dat ze net als tegen Real Madrid alle hoeken van het veld krijgen te zien.

Zondag wacht in Arnhem de lastige uitwedstrijd bij Vitesse, die twee jaar geleden onder Marco van Basten nog met 4-1 werd verloren. Een dag na het duel in Arnhem is maandag de aandeelhoudersvergadering, waarin ongetwijfeld kritische vragen over het recordverlies van 22,8 miljoen euro én het transferbeleid worden gesteld.

Als klap op de vuurpijl volgt wéér een dag later de veelbesproken verkiezing voor de ledenraad. Aan de oproep van Johan Cruijff aan oud-spelers om zich verkiesbaar te stellen, werd door negen man gehoor gegeven. Daarnaast zijn nog acht mensen kandidaat voor in totaal acht plaatsen in de ledenraad.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/content/ajax-wacht-roerig-weekje