Ajax A1 wint van ADO Den Haag A1

Bron: ajax1.nl

Ajax A1 heeft zaterdag op bezoek bij hekkensluiter ADO Den Haag een 5-2 uitzege behaald. De koploper van de Eredivisie voor A-junioren leidde halverwege met al met 2-1 en stelde de zege na rust definitief veilig. Spits Tom Boere scoorde drie keer.

Een week na de 3-1 zege op FC Twente bewees Ajax A1 ook van kleine tegenstanders te kunnen winnen. Het team van de trainers Fred Grim en Dennis Bergkamp verdedigde de koppositie in Den Haag met succes. Tegen de nummer laatst kwam de overwinning ondanks twee tegentreffers niet in gevaar. Dankzij de vierde competitiezege op rij zit de A1 momenteel aardig in de winning mood. Bovendien verloor concurrent Sparta Rotterdam op eigen veld met ruime cijfers (0-3) van FC Utrecht, waardoor Ajax sinds zaterdag een voorsprong van vier punten koestert op Sparta.

Davy Klaassen ontbrak nog in Den Haag. De 18-jarige blonde middenvelder is herstellende van een enkelblessure en kwam daardoor nog niet in actie. Het bezorgde Ricardo Kip net als de afgelopen weken een basisplaats in de verder vertrouwde formatie waarmee de A1 doorgaans speelt.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ajax-a1-wint-van-ado-den-haag-a1/