Alderweireld: ”Ik heb een topvakantie gehad”

Bron: ajax1.nl

Toby Alderweireld sloot maandag aan bij de selectie en is begonnen aan zijn derde seizoen bij de Ajax. In zijn tweede seizoen werd hij kampioen en haalde hij de derde ster binnen met Ajax. De derde ster is mooi, maar hij wil meer. Samen met Ajax.

Alderweireld is topfit en hij heeft een geweldige vakantie gehad. ”Ik heb een topvakantie gehad,” vertelt de Belg op de website van Ajax. ”Na zo’n druk en mooi jaar met Ajax wilde ik echt even mijn rust pakken. En dat is in België uitstekend gelukt. Samen met de mensen die me lief zijn, hebben we een paar heerlijke weken gehad.”

Toby Alderweireld moest  zelfs op zijn vakantie nog regelmatig aan het kampioenschap denken. ”De huldiging op het Museumplein heb ik nog vaak teruggezien op Ajax TV. Die beelden toverden elke keer weer een glimlach op mijn gezicht. Door al die prachtige herinneringen zal ik dit kampioenschap echt nooit vergeten. Toch beginnen we nu weer opnieuw. Daar moeten we ons nu op richten. En een ding weet ik zeker: zo’n kampioensfeest wil ik volgend jaar weer meemaken.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/alderweireld-ik-heb-een-topvakantie-gehad/