Theo Janssen: “Wij hebben de sterkste selectie”

Bron: ajax1.nl

Theo Janssen (29) kwam deze zomer voor ongeveer 3 miljoen euro over van FC Twente. De middenvelder staat nu enkele weken onder contract bij Ajax en begint zich al een beetje thuis te voelen.

Hij kijkt alvast vooruit naar het komende seizoen: “PSV levert met het vertrek van Dzsudszák flink wat doelpunten en assists in. Dries Mertens is een prima vervanger, maar ik schat Dzsudzsák toch wat hoger in. Met Strootman en Wijnaldum er ook nog bij ziet het er voor PSV op papier goed uit. En ik verwacht dat Twente ook weer om de titel mee gaat doen. Ik ben vorig seizoen belangrijk voor ze geweest, daar hoeven we niet omheen te draaien, dus het middenveld zal er anders uit gaan gaan zien. Maar ik verwacht dat Co Adriaanse een goed voetballende ploeg gaat neerzetten. Hij past bij de groep, ik zou niet weten welke Twente-speler problemen met Co zou hebben.”

“Het zal dus tussen Ajax, PSV en FC Twente gaan komend seizoen. En als ik alles op een rijtje zet: wij hebben de sterkste selectie. Dus weten wat ons te doen staat”, aldus Jansen in gesprek met Voetbal International.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/theo-janssen-wij-hebben-de-sterkste-selectie/