Cambuur vreest dat Ajax Bizot terughaalt

Bron: ajax1.nl

Spannende tijden in Leeuwarden. De plaatselijke Cambuur vreest namelijk dat Ajax Marco Bizot gaat terughalen naar Amsterdam. Zo zegt directeur Gerard van der Belt tegenover Omrop Fryslân: “Ik maak me een beetje zorgen om de situatie rondom de keepers bij Ajax.” Sinds het vertrek van Maarten Stekelenburg heeft Ajax nog steeds geen geschikte tweede doelman gevonden.

De eerste optie van de landskampioen was Jasper Cillessen, maar NEC blijft vasthouden bij haar vraagprijs. Voor de tweede optie, Dennis Gentenaar, was door VVV-Venlo een deadline gesteld, die inmiddels weer verstreken is. In Leeuwarden vrezen ze dat Ajax uiteindelijk uitkomt bij Marco Bizot: “Het is gissen van mijn kant, maar het zou kunnen dat ze bij Marco Bizot uitkomen. Daar is nu absoluut nog geen sprake van, maar ik volg het met gepaste aandacht.”

Cambuur zal de twintigjarige doelman niet zomaar laten terugkeren naar Amsterdam. De doelman is namelijk contractueel tot het einde van het seizoen verhuurd aan de Leeuwarders. Hierdoor mag hij niet zomaar worden teruggehaald door Ajax.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/cambuur-vreest-dat-ajax-bizot-terughaalt/