Ajax en Van Basten praten over functie

Bron: ajax1.nl

VI weet vandaag te melden dat Ajax in gesprek is met Marco van Basten over de eventuele aanstelling van de oud-voetballer als directeur technische zaken. 

Afgelopen week verscheen in de media het bericht dat Van Basten bij de Amsterdammers in beeld zou zijn om als directeur technische zaken, ook wel bekend als directeur voetbalzaken, aan de slag te gaan. Ajax ontkende noch bevestigde dit bericht, maar nu is er dus zekerheid over de interesse van Ajax in de oud-Ajacied. 

Momenteel liggen de technische verantwoordelijkheden bij het trio Frank de Boer, Wim Jonk en Dennis Bergkamp. De nieuwe directeur zou boven dit trio komen te staan en verantwoordelijk worden voor de eindbeslissingen. Het is onduidelijk wat de aanstelling van Marco van Basten als voetbaldirecteur zou gaan betekenen voor Danny Blind. Laatstgenoemde is nu werkzaam als technisch manager van het eerste elftal.  

Tot op heden heeft Ajax nog steeds niet willen reageren over het uitlekken van de toenadering tot Van Basten. Ook Perry Overeem, de zaakwaarnemer van de voormalig aanvaller wil niks kwijt over de mogelijke besprekingen tussen beide partijen. “We houden even radiostilte”, aldus Overeem.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ajax-en-van-basten-praten-functie/