Jonk maakt einde aan stageperiode Davids

Bron: ajax1.nl

Een nieuw hoofdstuk in de soap van Ajax. Wim Jonk heeft in een e-mail Edgar Davids, die momenteel nog op bezoek is in Londen bij Chelsea, laten weten dat zijn stageperiode per direct is beëindigd. Dat vertelt Wim Jonk aan Voetbal International.

Verder in het interview, dat om 20:30 in Voetbal International op RTL7 te zien zal zijn, zal Jonk meer vertellen over de huidige situatie die hij ‘doodziek’ vindt. Daarnaast zal hij vertellen dat hij loyaal blijft aan Johan Cruijff.

Het beëindigen van de stage zal zeer waarschijnlijk te maken hebben met de rol die Davids speelde bij het binnenhalen van Louis van Gaal als algemeen directeur. Cruijff liet eerder al weten aan de NOS dat hij de rol van Davids zeer discutabel vond.

“Er wordt gezegd dat hij contact zocht met Van Gaal, maar Davids loopt wel stage bij jongens als Dennis Bergkamp en Wim Jonk. Als hij wat zou willen veranderen, dan ga je met hen praten. Hij loopt stage in dit systeem, maar wil een ander systeem. Dat is beneden alle peil,” aldus de nummer 14 van Ajax.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/jonk-laat-stagiair-davids-vallen/