Jong Ajax wint ruim van Jong PSV: 4-1

Bron: ajax1.nl

Jong Ajax heeft maandagavond op sportpark De Toekomst belangrijke punten gepakt in de beloftencompetitie. De ploeg ging de rust in met een 1-1 stand, maar trok de wedstrijd in de tweede helft naar zich toe. Onder andere spits Tom Boere maakte het verschil in de tweede helft, waardoor een eindstand van 4-1 op het scorebord kwam.

De wedstrijd begon rustig. Beide ploegen kwamen om te voetballen, maar konden niet goed omgaan met het balbezit. Het was dan ook niet vreemd dat er voor het eerst werd gescoord uit een dode spelsituatie. Aras Özbiliz mocht aanleggen voor een vrije trap aan de punt van de zestien meter. Nog voordat de PSV-keeper de muur had neergezet nam Özbiliz de vrije trap. Verrast door deze snelle vrije trap kon de keeper de vrije trap niet meer keren.