Ajax niet transfermarkt op in winter

Bron: ajax1.nl

Ajax zal zich de komende winterstop niet op de transfermarkt begeven. Dat meldt het AD. De club wil het seizoen afmaken met de groep waarmee afgelopen zomer werd gestart.

”Alleen als er spelers per direct vertrekken, zullen we anticiperen”, stelt Danny Blind, technisch directeur ad interim die samen met Frank de Boer verantwoordelijk is voor de samenstelling van de huidige selectie.

Die kende in de voorbije maanden veel afvallers: Kolbein Sigthórsson, Siem de Jong, Nicolai Boilesen, André Ooijer en Toby Alderweireld raakten geblesseerd en zijn pas na de winterstop weer inzetbaar. De Boer kan de laatste wedstrijden van het seizoen wel weer beschikken over Dmitry Bulykin en Derk Boerrigter.

”Als iedereen weer fit is en terug, dan hebben we een groep waarover we tevreden zijn. Buitenkansjes kunnen zich natuurlijk altijd voordoen, maar deze selectie houden we intact”, aldus Blind, die alleen concrete belangstelling binnen heeft voor Gregory van der Wiel. Valencia en Ajax zijn in onderhandeling over een transfer. ”Maar dat gaat pas over volgende zomer.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ajax-niet-transfermarkt-op-winter/