‘Bayern, Man United en Manchester City hebben Eriksen in het vizier’

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Bayern München en Manchester City wilden Christian Eriksen in het verleden graag aantrekken en ook Manchester United is zeer geïnteresseerd in de diensten van de middenvelder van Ajax. De Engelse topclub heeft sinds enkele jaren de beleidslijn ingezet zo veel mogelijk toptalent in het elftal van Sir Alex Ferguson te integreren. “Ja, dit is een speler die bij ons op de radar staat”, claimt René Meulensteen in gesprek met Voetbal International. “Maar dat moet ook wel.”

Meulensteen is al jaren op Old Trafford werkzaam als rechterhand van Ferguson en weet welke spelers door the Mancunians in de gaten worden gehouden. “Het klopt wel dat een speler als Eriksen in ons beleid van transfers zou passen.” De regerend landskampioen van Engeland is op zoek naar een creatieve middenvelder. Daarbij vielen dure namen als Gareth Bale, Luka Modric en Wesley Sneijder. Eriksen is goedkoper, maar beschikt over beduidend minder ervaring.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_114600/_Bayern__Man_United_en_Manchester_City_hebben_Eriksen_in_het_vizier_.html