Gregory van der Wiel droomt van transfer naar Valencia

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Gregory van der Wiel is weer een stap dichter bij een transfer naar Valencia gekomen, zo meldt De Telegraaf. Gisteren sprak zaakwaarnemer Hakim Slimani in het Krasnapolsky hotel geruime tijd met de vicepresident van Valencia, Javier Gomez.

Eerder had de vice-president van Valencia al een tweede bod in de Amsterdam ArenA neergelegd dat dichtbij de vraagprijs van financieel directeur Jeroen Slop en technisch directeur ad interim Danny Blind. Mogelijk dat het nog dit jaar tot een akkoord komt tussen de beide clubs. Over de persoonlijke voorwaarden van Van der Wiel worden geen problemen verwacht.

“Danny zei: ‘Je bent een eigen jeugdspeler met nog maar een contract voor één jaar. Als Valencia de club is waar je naartoe wilt, komt het goed’. Daar houd ik hem aan”, aldus Van der Wiel over een eerder gesprek met Blind. Van der Wiel vervolgt: “Nu is er maar één club die telt: Ajax. En tot het einde van het seizoen zal ik echt 110 procent geven. Dat ben ik iedereen die mij zoveel moois heeft gegeven – de trainers, mijn medespelers, de fans en alle andere mensen binnen Ajax – gewoon verplicht.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_114597/Gregory_van_der_Wiel_droomt_van_transfer_naar_Valencia.html