Ajax wil ADO-doelman als derde keeper halen

Bron: ajax.neiuwslog.nl

In de zoektocht naar een nieuwe derde doelman is Ajax uitgekomen bij Robert Zwinkels van ADO Den Haag. De tweede doelman van de Hagenezen moet de plek van de vertrekkende Jeroen Verhoeven in gaan nemen. Dat meldt het AD.

De 28-jarige doelman kan na dit seizoen gratis weg uit Den Haag en volgens zijn zaakwaarnemer Harry Lulofs heeft Ajax zich zelfs als officieel gemeld. ‘Het klopt dat een aantal clubs interesse heeft getoond, waaronder Ajax. Daarmee zitten we binnenkort om de tafel.’

Zwinkels, al zijn hele carrière in dienst van ADO, keepte 71 wedstrijden voor zijn ploeg. In de jeugd kwam hij een aantal jaar uit voor Ajax. De laatste seizoenen is de goalie ‘gedegradeerd’ tot tweede keeper achter Coutinho. In Amsterdam zou hij de strijd aan moeten gaan met Kenneth Vermeer en Jasper Cillessen.

Opmerkelijk is de belangstelling voor Zwinkels wel te noemen. Eerder dit seizoen gaf trainer Frank de Boer namelijk aan dat hij graag een jonge doelman ziet als nieuwe derde keeper.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.neiuwslog.nl/article/ajax_114765/Ajax_wil_ADO_doelman_als_derde_keeper_halen.html