De Boer: “Duel PSV te vroeg voor Sigthórsson”

Bron: ajax1.nl

Frank de Boer heeft aangegeven dat hij niet rekent op Kolbeinn Sigthórsson in het duel tegen PSV op 25 maart. De IJslandse aanvaller hervat maandag de training, maar naar alle waarschijnlijkheid wil de hoofdtrainer geen risico nemen. Verder ontbreken ook Derk Boerrigter en Gregory van der Wiel over twee weken op het wedstrijdformulier van de Amsterdammers.

Het is de bedoeling dat Derk Boerrigter volgende week maandag zijn rentree maakt in Jong Ajax. “Het liefst hadden we hem komende week al laten spelen. Maar het moet wel kunnen”, aldus Frank de Boer. Voor Gregory van der Wiel geldt eenzelfde soort verhaal, de rechtsachter heeft te kampen met een lichte terugslag op zijn liesblessure. “Ook met hem moeten we dus nog even geduld hebben.”

Er is echter ook goed nieuws. Eyong Enoh is fit genoeg om komende zondag aan te kunnen treden tegen RKC Waalwijk. Afgaande op de laatste trainingspartij van vrijdag zal hij niet in de basis starten; Vurnon Anita stond als verdedigende middenvelder. Siem de Jong stond in de spits, Theo Janssen op het middenveld.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/de-boer-duel-psv-te-vroeg-voor-sigthorsson/