Danny Blind ‘hartstikke blij’ met nieuwe titel Ajax

Bron: ajax1.nl

Danny Blind mag dan wel niet meer in een officiële functie verbonden zijn aan Ajax, hij is nog wel begaan met de Amsterdamse club. De oud-verdediger en voormalig trainer laat weten blij te zijn met de titel.

 ”Natuurlijk ben ik hartstikke blij”, benadrukt Blind senior tegenover het Algemeen Dagblad. “Ten eerste omdat ik Ajacied ben, ten tweede omdat ik ook een bijdrage heb kunnen leveren en ten derde omdat mijn zoon op het veld staat. Dat geeft een fijn gevoel.” Woensdag pakte Ajax in eigen huis definitief de titel. De 2-0 zege op VVV-Venlo was voldoende om de 31ste landstitel binnen te halen.

Van 1986 tot 1999 speelde Blind in dienst van Ajax. Zelf won hij vijf landstitels in die periode. Verder vervulde hij nog diverse functies in Amsterdam, onder meer assistent- en hoofdtrainer. De laatste functie die bij invulde was de rol van interim-technisch directeur. Hij vertrok echter vanwege het feit dat hij zich achter Louis van Gaal schaarde en uiteindelijk Johan Cruijff die strijd zag winnen.

Tekst: Soccernews

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/danny-blind-hartstikke-blij-met-nieuwe-titel-ajax/