Game Talk van Opa Spoor: fc utrecht – AFC AJAX

Bron: www.afca.nl

utrecht-uit: kijken of Ajax zich kan vermannen na het debacle van zondag. Opa was zeer blij met de assertieve Toby die simpelweg verklaarde dat het middenveld zondag een drama was. Hij sloeg de bekende spijker op zijn kop.

Schöne speelde alsof hij de grote vedette is geworden. Dat ben je nog lang niet pik. Eerst werken, werken, werken en nog eens werken. Het mooie doelpunt tegen RKC zal toch niet de kolder in zijn kop hebben gebracht?

En dan Eriksen. Al weken onzichtbaar. Zondag ontelbaar vaak balverlies, bijna lachwekkend. Wat is er met hem aan de hand? Dan Lukoki: nog even wat gaan oefenen op het geven van voorzetten naar een medespeler. Ook Moisander blinkt tot nu toe uit in het pakken van gele kaarten en het weggeven van tegendoelpunten.

Boertje had er onder de rust wel 6 kunnen wisselen. Kortom: Ajax moet goed wakker worden! Hopen dat we dat vandaag gaan meemaken.

In de dagen voor de wedstrijd lezen we in de media enkele blufverhalen van een paar spelers van utrecht. Na de glansrijke overwinning in Kerkrade is er een overvloed aan zelfvertrouwen. Ene Ali Kalibali praat alsof de volgende ronde al is bereikt.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/verslagen/gametalk/game-talk-van-opa-spoor-fc-utrecht-afc-ajax/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=game-talk-van-opa-spoor-fc-utrecht-afc-ajax